پژوهشگر طب اسلامی ایرانی: برای داشتن زندگی بهتر بایستی آداب غذا خوردن را رعایت کنیم
به گزارش خبرنگار آنا، معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد دهاقان کارگاه نیم روزه طب اسلامی ایرانی را با حضور جمعی از علاقه مندان در محل تالار اجتماعات شهید بشارت برگزار نمود.

 

سخنران مدعو این کارگاه، حجت الاسلام و المسلمین رسول باقری، پژوهشگر طب اسلامی ایرانی بود که در سخنانی گفت: « در طب اسلامی ایرانی وعده‌های اصلی غذا، صبح و شب است. زیاد کردن وعده‌های غذایی موجب فساد بدن و ضرر می گردد. راز سلامت انسان در ماه مبارک رمضان، دو وعده غذا در سحر و افطار است. خداوند برای انسان های متقی در عالم برزخ دو وعده غذا آماده می کند؛ صبحانه و شام. خداوند می فرماید در ماه مبارک رمضان روزه بگیرید، شاید باتقوا شوید. توصیه اهل بیت هم این است که انسان بایستی بهترین غذا را برای شام آماده کند، چرا که اصل غذا، شام است و خوردن ناهار در طول شبانه‌روز، چیزی جز ضرر و فساد برای بدن ندارد. »

او ادامه داد: « همه ما زمانی که بر سر سفره می‌نشینیم بیشتر، خسته هستیم، گرسنه نیستیم و خستگی را به حساب گرسنگی می‌گذاریم و تا جایی که می‌توانیم غذا می‌خوریم، در صورتی که بدن باید خودش درخواست غذا بکند، بدن حکیم است و خودش در زمانی که واقعاً باید به مواد غذایی احتیاج دارد، اظهار نیاز خواهد کرد. اگر چیزی را خواستیم به عنوان غذا مصرف کنیم، باید شاخص هایی را  برای غذای خوب و سالم و استفاده درست در نوع و مقدار آن مد نظر داشته باشیم. یکی از منابع غذایی ما نان است. نان بایستی سبوس‌دار باشد، سبوس درمان یبوست است که مادر همه بیماری ها نامیده می شود. روغن یکی دیگر از منابع غذایی است که باید از روغن زیتون که برای همه مزاج ها و بسیاری از بیماری ها مفید است، استفاده کنیم. »

باقری در پایان خاطر نشان کرد: « باید سبک زندگی و نوع مواد غذایی مصرفی خود را اصلاح کنیم، خیلی از موادی که ما استفاده می‌کنیم در اصل غذا نیست. برای داشتن سلامتی و زندگی بهتر، بایستی آداب غذا خوردن را رعایت کنیم و با این کار مزاج خود را اصلاح نماییم. »

 
 
 
 
 
 
 
تاریخ:
1398/10/08
تعداد بازدید:
173
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
Powered by DorsaPortal